Liity jäseneksi

Me haluamme rakentaa Suomen, joka perustuu inhimillisyydelle, välittämiselle ja uskolle ihmiseen. Mutta me emme voi tehdä sitä yksin, vaan voimme onnistua vain yhdessä.

Liittymällä Vasemmistoliittoon, olet mukana luomassa kanssamme inhimillistä Suomea, jossa jokaisen arvo on jakamaton ja jossa omalla työllä on mahdollista elää. Tehdään yhdessä inhimillinen Suomi!

Meille on tärkeää, ettei puolueeseen kuulumisen esteenä ole oma taloudellinen tilanne. Tästä syystä jäsenmaksut on porrastettu progressiivisesti tulojen mukaan kahteentoista eri maksuluokkaan. Halvimmillaan Vasemmistoliiton jäsenmaksu on 10€ vuodessa.

Jäsenetuna saat 3kk tilausjakson Kansan Uutisia luettavaksesi.

Liity Vasemmistoon tällä lomakkeella ja me olemme sinuun yhteydessä!

Ethän täytä liittymislomaketta, mikäli olet jo Vasemmistoliiton jäsen. Mikäli haluat vaihtaa osastoa tai jäsenmaksuluokkaa ole yhteydessä jäsenpalveluun osoitteeseen jasenasiat@vasemmistoliitto.fi

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Henkilötiedot

Lisätiedot* Jäsenmaksun suuruus

Liittymisen yhteydessä valitset ensimmäisen jäsenmaksusi suuruuden, jonka mukaan lähetämme jäsenmaksulaskun. Jäsenmaksu on aina kalenterivuosikohtainen ja laskutamme jatkossa aina edellisen vuoden maksetun jäsenmaksun perusteella.

Tietojenkäsittelymme periaatteista voit lukea lisätietoja rekisteriselosteestamme


Vaihe 1/2